Når vi har hvalpe

Når vi har hvalpe

Når vi forventer hvalpe, er den vordende mor i sin fødekasse inde i stuen ca en måned før forventet fødsel. Tæven har fuld adgang til resten af huset og bestemmer selv, hvor meget hun vil være i fødekassen.


Alle forberedelserne til de kommende hvalpe er klargjort senest 14 dage før forventet fødsel. Dette gør vi for at undgå at stresse tæven unødigt.


Den sidste uge inden fødsel sover vi ved tæven om natten. Dette for at skabe en tryg ramme for hunden så hun kan slappe helt af i sin snart nye rolle som mor.


Når hvalpene er født sover vi ved mor og babyer de første 14  dage. Det gør vi dels af hensyn til både mor og babyer og dels fordi vi ikke kan lade være med at nyde synet af hvalpene og mor. 


Når hvalpene er mellem 3 og 4 uger begynder de at få fast føde. 

Hvalpenes personlighed er begyndt at dukke op og vi bestræber os på at socialicere og præge hvalpene på den måde der er bedst for den enkelte.


Hvalpene er præget på lyde fra bla støvsugeren og vaskemaskinen, som kører meget med den hjælp hvalpene giver til at holde os beskæftiget.


Vi PRØVER at gøre hvalpene gode til at gå i snor  og høre efter inden de flytter hjemmefra.  De har også været på ture sammen og enkeltvis inden de flytter hjemmera . Hvor turene går hen afhænger meget af årstiden de bliver født.


Alle hvalpe har været omkring doktor dyr og fået sundhedstjek ,vaccination, ormekur og chip inden de flyver fra reden.


Vi står altid til rådighed for spørgsmålene, der kommer når babyerne først er flyttet. Hos os er ingen spørgsmål  for små til at kunne tages op. 


Vi følger meget gerne med i vores hvalpes liv når de er flyttet hjemmefra. Vores dør er altid åben.Hvalpe, der leder efter deres nye hjem

Vi har i øjeblikket ingen hvalpe